Så nemt kan du koldrøge din egen mad
- Berg Holding

- 26. okt.
- 2 min læsning

Røgning af mad er mere populært end nogensinde
Røgning af mad er i høj kurs som aldrig før, men mange synes, det er besværligt at bygge deres eget røgeri. Nu tilbyder Matrøyk AS det norskudviklede Hobbyrøgeriet Normann – et røgeri, der gør røgning af mad så nemt, at alle kan være med.
– Vores motto er, at alle skal kunne røge deres egen mad. Indtil videre har det passet helt perfekt, siger daglig leder Mari Berg fra Matrøyk AS.
Udviklet med passion og tradition
Sammen med sin mand Øyvind har hun udviklet Hobbyrøgeriet Normann – et røgeri, der gør det nemt at give kød, fisk og andre råvarer et ekstra pift, før de serveres i hyggelige selskaber hjemme eller i sommerhuset.
– Mange hobbyrøgere bruger meget tid på at bygge røgehuse, installere ovne og lægge rør langs jorden. I Hobbyrøgeriet Normann har vi designet et røgehus med et låg, der kan åbnes, og en røgudvikler, som placeres i bunden og producerer kold røg fra træklodser. Det bliver ikke nemmere, siger Berg.
Se produktdetaljerne for Hobbyrøgeriet Normann her

Kan også bruges til tørring
Når man skal røge mad, er tørreprocessen forud vigtig for at opnå et godt resultat. Også her kan Hobbyrøgeriet Normann bruges.
– Når du skal fortørre råvarerne, kan du sætte røgehuset i åben position. Det giver god luftgennemstrømning. For at forhindre, at dyr og insekter kommer ind, har vi lavet netrammer foroven og forneden, som holder uønskede gæster ude. Det betyder, at røgeriet også fungerer, når du skal fortørre maden før røgning, siger Berg.
Komplet løsning til koldrøgning
Siden starten i 2007 har mange entusiastiske norske hobbyrøgere taget Hobbyrøgeriet Normann i brug. Det seneste år er interessen steget markant. I en periode i efteråret var der så stor aktivitet i Matrøyk’s webshop, at de var tæt på at løbe tør for dele til tilfredse kunder over hele landet. I dialogen med kunderne er der mange, der roser det produkt, de har modtaget.

– De kunder, der bestiller røgeri hos os, værdsætter, at Hobbyrøgeriet Normann er en komplet løsning til røgning af mad. Vores kunder modtager ikke kun et røgehus og en røgudvikler – de får også hængestænger og kroge med i pakken. At røgeriet har netrammer, som gør det muligt at bruge det til fortørring af råvarerne, er der også mange, der sætter pris på, siger Berg.
Hvis du er nysgerrig på røgning af mad, kan du læse mere om Hobbyrøgeriet Normann på www.matroyk.no





Kommentarer